Περιγραφή της ποικιλίας αγγουριών Balcony Miracle, χαρακτηριστικά καλλιέργειας και φροντίδας

Τα αγγούρια είναι ευέλικτες καλλιέργειες που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους, σε θερμοκήπιο και ακόμη και στο σπίτι σε μπαλκόνι. Το Cucumber Balconnoe Miracle F1 είναι μία από αυτές τις ποικιλίες που είναι κατάλληλες για καλλιέργεια στο σπίτι το χειμώνα.

Περιγραφή της ποικιλίας αγγουριών Balcony Miracle

Τα αγγούρια της ποικιλίας Balkonnoe Miracle ανήκουν στα υβρίδια πρώτης γενιάς που εκτράφηκαν διασχίζοντας δύο ποικιλίες αγγουριών από τους κτηνοτρόφους.

Η ποικιλία είναι παρθενόκαρπη. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτούνται μέλισσες και άλλα έντομα για τη γονιμοποίηση της ταξιανθίας. Τα λουλούδια του θάμνου είναι κυρίως θηλυκά. Χάρη σε αυτό το ακίνητο, το Balcony Miracle είναι κατάλληλο για καλλιέργεια σε θερμοκήπια και λότζες ή μπαλκόνια.

Μετά τη φύτευση των σπόρων στο έδαφος και πριν από τη μαζική συγκομιδή, χρειάζονται 45 έως 50 ημέρες. Αλλά τα πρώτα αγγούρια μπορούν να συλλεχθούν 5-10 ημέρες νωρίτερα από την καθορισμένη ημερομηνία του κατασκευαστή.

Το μαστίγιο του αγγουριού μεγαλώνει έως 1,5 μ. Οι πλευρικοί βλαστοί στο φυτό σχηματίζονται άφθονα, οπότε είναι απαραίτητο να τσίμπημα. Τα φύλλα είναι μικρά, κορεσμένα πράσινα. Σχηματίζεται μεγάλος αριθμός κόμβων και σε κάθε κόμβο υπάρχουν 2-3 ωοθήκες.

σπόροι αγγουριού Μπαλκόνι Θαύμα

Το φυτό έχει υψηλή απόδοση. Συγκομίζονται περισσότερα από 9 κιλά αγγούρια από 1 m2 ανά σεζόν. Ένα άλλο πλεονέκτημα που κάνει τα αγγούρια Balkonnoye Miracle πιο ελκυστικά σε σύγκριση με άλλες ποικιλίες είναι η έλλειψη ζήτησης για φωτισμό. Ακόμα και σε σκιά, τα φυτά δίνουν μια σταθερή συγκομιδή.

Το ριζικό σύστημα αναπτύσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε τα φυτά μεγαλώνουν χωρίς ζημιά σε μικρά κουτιά ή γλάστρες στο σπίτι. Είναι ανεπιτήδευτο στη φροντίδα και είναι άνοσο στις περισσότερες ασθένειες των γεωργικών καλλιεργειών.

Χαρακτηριστικά των φρούτων αγγουριού

Τα αγγούρια Balkonnoe Miracle είναι ένα πραγματικό εύρημα για όσους προτιμούν να τα μεγαλώνουν στο σπίτι στο μπαλκόνι. Αυτό δεν κάνει τη γεύση των φρούτων χειρότερη.

Χαρακτηριστικά φρούτων:

 • Φρούτα τύπου αγγουριού.
 • Σε μήκος, τα χόρτα φτάνουν από 7 έως 9 cm.
 • Η επιδερμίδα είναι λεπτή, καλύπτεται με φυματίωση και μαύρα αγκάθια.
 • Το μέσο βάρος είναι περίπου 70 g.
 • Ο πολτός είναι τραγανός.
 • Ευέλικτη χρήση στο μαγείρεμα.
 • Διάφορες σαλάτες και παρασκευάσματα για το χειμώνα παρασκευάζονται με αγγούρι, μπορούν να διατηρηθούν ολόκληρα για το χειμώνα.
 • Ισχυρό άρωμα αγγουριού, χωρίς πικρία στη γεύση.
 • Ο πολτός είναι γλυκός, ζουμερός.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν τις ποικιλίες αγγουριού Balkonnoye Miracle πραγματική ευλογία για τους κατοίκους του καλοκαιριού.

αγγούρι θάμνοι Μπαλκόνι Θαύμα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Δεν βρέθηκαν σημαντικές ελλείψεις στην ποικιλία Balkonnoye Miracle.

Πλεονεκτήματα των αγγουριών:

 • Αντοχή στην ξηρασία.
 • Κατάλληλο για καλλιέργεια στο σπίτι.
 • Σπάνια αρρωστήστε με ωίδιο, γκρι μούχλα, κηλίδα ελιάς και μαρασμό του θάμνου.
 • Υψηλή γεύση zelents.
 • Αυτο-επικονίαση.

Δεδομένου ότι το φυτό ανήκει σε παρθενοκαρπικές ποικιλίες, όταν καλλιεργείτε φυτά σε θερμοκήπιο, δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τεχνητή επικονίαση των ταξιανθιών.

Κατά την καλλιέργεια δενδρυλλίων, μην ξεχνάτε τους κανόνες της γεωργικής τεχνολογίας. Πριν από τη φύτευση φυτών σε μόνιμο μέρος, λιπάσματα εφαρμόζονται στο έδαφος για ανάπτυξη. Συνιστάται να ταΐζετε τα φυτά όλη τη σεζόν. Το σωστά οργανωμένο πότισμα είναι επίσης σημαντικό.

Η υπερχείλιση των φυτών, ή, αντίθετα, η αναμονή του εδάφους να γίνει πολύ ξηρό, δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό είναι κακό για την απόδοση.

Κριτικές για την ποικιλία Balcony Miracle

Οι περισσότεροι από τους κηπουρούς που μεγάλωσαν την ποικιλία Balkonnoye Miracle ήταν ικανοποιημένοι.

αγγούρια ποικιλίες αγγούρι θάμνοι Μπαλκόνι Θαύμα στο μπαλκόνι

Μαργαρίτα, 27 ετών:

«Η γνωριμία μου με αυτήν την ποικιλία ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια. Στη συνέχεια, την πρώτη φορά που δοκίμασα τα αγγούρια στη γιαγιά μου. Μου άρεσε αμέσως η ποικιλία. Αποφάσισα να το φυτέψω στο εξοχικό μου. Τα φυτά φυτρώνουν γρήγορα. Κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, συνηθίστηκα γρήγορα στο νέο μέρος και δεν αρρώστησα. Λίγες εβδομάδες αργότερα, τα πρώτα αγγούρια άρχισαν να εμφανίζονται, που μοιάζουν περισσότερο με αγγούρια. Δεν χρησιμοποιήθηκαν για αλάτι, αν ήταν φρέσκα. Νόστιμα, ζουμερά αγγούρια, δεν έχουν πικρή γεύση. "

Όλγα, 67 ετών:

«Οι γείτονες επαίνεσαν το Μπαλκόνι Θαύμα τόσο πολύ που αποφάσισα επίσης να το φυτέψω στον κήπο μου. Το χειμώνα προσπάθησα να μεγαλώσω στο σπίτι. Τα αγγούρια έχουν ευχάριστη γεύση, ο πολτός είναι αρωματικός. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ αγγουριών και μπαλκονιών. Όμως η απόδοση δεν ήταν μέχρι το ισοδύναμο. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα αγγούρια. "

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι