Περιγραφή της ποικιλίας αγγουριών Emerald Stream, χαρακτηριστικά καλλιέργειας και φροντίδας

Μεταξύ όλων των ποικιλιών των αγγουριών που παρουσιάζονται, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να επιλέξετε ένα που δεν θα δώσει μόνο μια καλή συγκομιδή εμπορεύσιμων φρούτων, αλλά και θα έχει εξαιρετική γεύση. Τα αγγούρια Emerald Stream κάνουν όλα αυτά τα πράγματα τέλεια. Επιπλέον, μπορούν να αποφέρουν καρπούς τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και σε εσωτερικούς χώρους, καθιστώντας τους μια πραγματικά ευέλικτη ποικιλία.

Περιγραφή της ποικιλίας

Το Emerald Stream εκτράφηκε από κτηνοτρόφους της Μόσχας και το 2007 συμπεριλήφθηκε στο Κρατικό Μητρώο. Το φυτό είναι μεσαίου μεγέθους, δεν διακλαδίζεται. Η έγκαιρη τσίμπημα ορισμένων βλαστών είναι πολύ ευεργετική. Τα φύλλα δεν είναι πολύ μεγάλα, έχουν σκούρο πράσινο χρώμα. Ο αριθμός τους στους θάμνους είναι μικρός, πράγμα που επιτρέπει στο φως και τον αέρα να διεισδύουν ελεύθερα.

Το σμαραγδένιο ρεύμα αγγουριού f1 διαφέρει κυρίως από τους ανταγωνιστές στους καρπούς του. Είναι κυλινδρικού σχήματος και το μήκος τους μπορεί να φτάσει το μισό μέτρο. Ωστόσο, το μέσο μήκος ενός αγγουριού αυτής της ποικιλίας είναι 20 εκατοστά. Υπάρχουν πάρα πολλές μικρές προσκρούσεις στην επιφάνεια, γεγονός που καθιστά δυνατό το συμπέρασμα ότι το φυτό είναι υβρίδιο. Το δέρμα είναι πολύ λεπτό και σχεδόν ανεπαίσθητο όταν τρώγεται.

Η περιγραφή της ποικιλίας υποδηλώνει ότι το μέγιστο βάρος ενός αγγουριού σε τεχνική ωριμότητα μπορεί να φτάσει τα 210 γραμμάρια, αλλά ο μέσος όρος είναι 150 γραμμάρια. Τα φρούτα έχουν σκούρο πράσινο χρώμα σε όλο το μήκος και ακόμη πιο κοντά στο μαύρο στη βάση του μίσχου. Η γεύση είναι απλώς εξαιρετική, η πικρία απουσιάζει εντελώς. Όταν τρώγονται, τα αγγούρια τραγουδούν σαν κονσέρβες βελονάκι.

σμαραγδένιο ρεύμα

Λόγω του μεγάλου μεγέθους τους, τα αγγούρια δεν είναι κατάλληλα για συντήρηση ολόκληρων φρούτων. Αλλά για φρέσκο ​​φαγητό, οι καλοκαιρινές σαλάτες και το μαγείρεμα okroshka θα ταιριάζουν απόλυτα. Τα φρούτα που μαζεύονται από μικρά μπορούν να παστωθούν ή να αλατιστούν, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι όταν διατηρείται, η γεύση χάνεται.

Αυξανόμενα χαρακτηριστικά

Αυτό το υβρίδιο μπορεί να καλλιεργηθεί τόσο στο θερμοκήπιο όσο και στον ανοιχτό αγρό. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι είναι πολύ επιλεκτικός σχετικά με τον φωτισμό και η έλλειψη φωτός επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του φυτού. Το χαρακτηριστικό μας επιτρέπει να ταξινομήσουμε το Emerald Stream ως ποικιλία ανθεκτική στη σκιά, μόνο ως αποτέλεσμα της έλλειψης φωτός, τα φρούτα δεν θα έχουν πλούσιο, όμορφο χρώμα και η γεύση θα επιδεινωθεί σημαντικά.

τα φρούτα του

Όσον αφορά την επικονίαση, δεν υπάρχουν προβλήματα εδώ. Το φυτό παράγει πολλά θηλυκά άνθη, αλλά παρόλα αυτά δεν απαιτεί τεχνητή επικονίαση.Φυσικά, η βοήθεια των εντόμων δεν θα είναι περιττή, αλλά ακόμη και αν δεν υπάρχουν, η συγκομιδή θα είναι ακόμα καλή. Αλλά το πότισμα πρέπει να είναι τακτικό. Η αντοχή στην ξηρασία του Emerald Stream είναι μέτρια, επομένως θα πρέπει να αρδεύεται μετά το ηλιοβασίλεμα. Μετά τη φύτευση, είναι προτιμότερο για αυτούς τους σκοπούς να χρησιμοποιείτε νερό που καθιζάνει και θερμαίνεται στον ήλιο.

Παραγωγικότητα και χρόνος ωρίμανσης

Η καλλιέργεια αγγουριών Emerald Stream δεν είναι τόσο δύσκολη, δεν προκαλούν πολλά προβλήματα. Η καρποφορία εμφανίζεται ήδη 40 ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων βλαστών. Και μετά από άλλες 10 ημέρες, αρχίζουν ήδη να συγκομίζουν μια πλήρη συγκομιδή.

τεχνητή επικονίαση

Ένας θάμνος μπορεί να παράγει έως και 5 φρούτα. Ένας τόσο μικρός αριθμός από αυτούς οφείλεται στο γιγαντιαίο τους μέγεθος. Εάν υπήρχαν περισσότερα από αυτά, τότε ο θάμνος απλά δεν θα μπορούσε να αντέξει ένα τέτοιο φορτίο. Τα αγγούρια μαζεύονται όταν το μέγεθός τους φτάσει τα 18 εκ. Διαφορετικά, θα ξεπεράσουν και θα χάσουν τη γεύση τους. Μέχρι 5 κιλά της συγκομιδής συλλέγονται από ένα τετραγωνικό μέτρο στο ανοιχτό χωράφι και έως και 6 κιλά σε ένα θερμοκήπιο.

Αντοχή σε μεγάλες ασθένειες και παράσιτα

Η ευέλικτη ποικιλία αγγουριού Emerald Stream, κατάλληλη για καλλιέργεια τόσο στον ανοιχτό χώρο όσο και σε ένα θερμοκήπιο, έχει δείξει καλή αντοχή σε μια σειρά από σημαντικές ασθένειες και παράσιτα:

τεράστιο μέγεθος

 • κλαδοσπορίωση;
 • ωίδιο
 • ψείρα των φυτών;
 • άκαρι αράχνης.

Ωστόσο, η σήψη των ριζών μπορεί εύκολα να σκοτώσει μια ολόκληρη καλλιέργεια και να καταστρέψει τις φυτεύσεις. Για να μην συμβεί αυτό, και θα μπορούσατε να ευχαριστήσετε τους συγγενείς σας με γευστικά νόστιμα φρούτα, πρέπει να τηρείτε αυστηρά τη γεωργική τεχνολογία.

καταστρέψτε τις προσγειώσεις

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να πω για τις θετικές και αρνητικές ιδιότητες της ποικιλίας. Τα θετικά περιλαμβάνουν:

 • τη δυνατότητα πρόωρης συγκομιδής, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την κάλυψη των αναγκών σας όσο και προς πώληση ·
 • φιλική ωρίμανση των φρούτων.
 • έντονο άρωμα φρούτων
 • εξαιρετική γεύση και εμπορευσιμότητα?
 • αυξημένη αντοχή σε μείζονες ασθένειες.
 • μεγάλα φρούτα.

ωρίμανση των φρούτων

Αλλά οι αρνητικές ιδιότητες μπορούν να θεωρηθούν ως εξής:

 • ακατάλληλη για διατήρηση?
 • Τα υπερβολικά φρούτα χάνουν τη γεύση τους και δίνουν έντονο φορτίο στον θάμνο.
 • πρέπει να εφαρμόζετε τακτικά σύνθετα λιπάσματα.
 • σε περίπτωση υπερχείλισης του εδάφους, επηρεάζεται από τη σήψη των ριζών.

ακατάλληλη για διατήρηση

Τα αγγούρια καλλιεργούνται κυρίως σε φυτά. Μόνο στις νότιες περιοχές το κλίμα επιτρέπει τη σπορά σπόρων απευθείας στο έδαφος.

Από τα παραπάνω, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι τα αγγούρια της ποικιλίας Emerald Stream, η καλλιέργεια της οποίας έχει τις δικές της λεπτές αποχρώσεις, είναι αρκετά άξια να καταλάβει μια θέση στον κήπο. Μερικές από τις υπάρχουσες αδυναμίες αντισταθμίζονται πλήρως από τη γεύση των νέων αγγουριών και την ορεκτική εμφάνισή τους. Ακόμα και οι αρχάριοι κάτοικοι του καλοκαιριού και οι κηπουροί είναι αρκετά ικανοί να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο θαύμα στον εαυτό τους και να κάνουν την οικογένειά τους ευτυχισμένη με μια πρώιμη συγκομιδή.

μέθοδος δενδρυλλίων

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι