Τα μυστικά της καλλιέργειας, της γεωργικής τεχνολογίας και της φροντίδας για τα αγγούρια στον ανοιχτό χώρο

Για να μην μείνετε χωρίς καλλιέργεια, πρέπει να οργανώσετε σωστά τη φροντίδα των αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι. Υπάρχουν λεπτές αποχρώσεις στη γεωργική τεχνολογία αυτής της κουλτούρας, αγνοώντας την οποία μπορείτε να σπαταλήσετε χρόνο και ενέργεια το καλοκαίρι. Η γεωργική τεχνολογία των αγγουριών στον ανοιχτό τομέα οφείλεται στην προέλευση του πολιτισμού. Δεδομένου ότι αυτό το φυτό είναι εγγενές στη νοτιοανατολική Ινδία, από περιοχές με τροπικά κλίματα, οι απαιτήσεις για υγρασία και θερμοκρασία είναι υψηλές.

Πώς να μεγαλώσετε αγγούρια σε εξωτερικούς χώρους

Τα μυστικά της καλλιέργειας αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι είναι διαφορετικά για κάθε κηπουρό. Κάποιοι τα μεγαλώνουν σε κανονικό κρεβάτι, άλλοι προτιμούν τη μέθοδο ζεστού κρεβατιού. Πρέπει να σημειωθεί ότι το κύριο πλεονέκτημα της δεύτερης μεθόδου είναι η υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στα στρώματα αέρα που γειτνιάζουν με το έδαφος.

Όσο περισσότερο είναι, τόσο πιο γρήγορα μεγαλώνουν τα φυτά. Χρησιμοποιούνται δύο τύποι μεθόδων καλλιέργειας αγγουριού: δενδρύλλια, σπόροι στο έδαφος. Η πρώτη μέθοδος σάς επιτρέπει να κάνετε πιο κοντά τη συλλογή αγγουριών, η δεύτερη απλοποιεί την καλλιέργεια και φροντίδα των αγγουριών.

Φύτευση σπόρων στο έδαφος

Η τεχνολογία της καλλιέργειας αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι με σπόρους συνδέεται με τον καιρό. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η φύτευση αγγουριών σε κρύο έδαφος θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Οι σπόροι αγγουριού φυτρώνουν όταν το χώμα θερμαίνεται στους 14 ° C.

Οι παγετοί σκοτώνουν τα νεαρά φυτά αγγουριού, η παρατεταμένη πτώση της θερμοκρασίας στους 8 ° C μειώνει τη βλάστηση των σπόρων φωλιάσματος.

Ισχυρά φυτά αγγουριού - η φόρμουλα για επιτυχία

Τα ισχυρά φυτά αγγουριών που καλλιεργούνται στο σπίτι είναι το κλειδί για υψηλή απόδοση. Πριν από τη φύτευση στο έδαφος, καλλιεργείται για 25 ημέρες. Δεν γνωρίζουν όλοι οι αρχάριοι κηπουροί πώς να καλλιεργούν σωστά τα αγγούρια μέσω φυτωρίων. Σπορά αγγουριών για σπορόφυτα ξεκινά με την προετοιμασία του εδάφους. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να αγοράσετε έτοιμο έδαφος. Ένας πιο δύσκολος τρόπος είναι να προετοιμάσετε μόνοι σας το έδαφος.

αγγούρια

Για τη βλάστηση των σπόρων αγγουριού, ένα μείγμα είναι κατάλληλο:

 • χούμους (μέρος 1)
 • τύρφη (1 μέρος)
 • 1 κουταλιά της σούπας. μεγάλο. ανόργανο λίπασμα ("Aquarin") ·
 • 0,5 λίτρα τέφρας ανά κάδο μείγματος.

Τα αγγούρια δεν ανέχονται καλά τη συγκομιδή, επομένως, φυτεύουν σπόρους σε ξεχωριστά δοχεία (ποτήρια) με διάμετρο 7 εκ. Πριν από αυτό, το υλικό φύτευσης πρέπει να απολυμανθεί. Η συνήθης επιλογή είναι 1 g υπερμαγγανικού καλίου και 100 ml νερού. Πριν από τη σπορά, χρησιμοποιήστε το "Epin-extra" για να τονώσετε τη βλάστηση των σπόρων.Πάρτε 100 ml ζεστό βραστό νερό, στάγδην το προϊόν (2 σταγόνες). Μετά από αυτό, για 2 έως 4 ημέρες, οι σπόροι διατηρούνται σε ένα υγρό πανί σε θερμοκρασία 25 - 28 ° C. Οι σπόροι φυτεύονται σε κύπελλα όταν η ρίζα έχει μήκος 5 mm.

φροντίδα αγγουριού

Το χώμα στα φλιτζάνια χύνεται με ζεστό νερό, μετά από 30 λεπτά οι σπόροι τοποθετούνται σε αυτά και καλύπτονται με ένα στρώμα εδάφους, το βάθος σποράς είναι 2 εκ. Τα γυαλιά καλύπτονται με μια μεμβράνη, αφαιρούνται μετά την εμφάνιση των αγγουριών. Η φροντίδα δενδρυλλίων αγγουριού είναι στάνταρ:

 • ποτίστε τα φυτά κάθε δεύτερη μέρα.
 • ανάβει τα αγγούρια σε συννεφιά;
 • ταΐστε τα φυτά δύο φορές.
 • σκληρύνει τα φυτά για μια εβδομάδα πριν από τη μεταφύτευση στο έδαφος, μειώνοντας τη θερμοκρασία της νύχτας στους 12 ° C.

Ζεστά κρεβάτια - ένας παράδεισος για τα αγγούρια

Η καλλιέργεια αγγουριών σε εξωτερικούς χώρους με ζεστά κρεβάτια είναι πολύ δημοφιλής. Η τοποθεσία για την κατασκευή της κορυφογραμμής θα πρέπει να περιφραχθεί από τον βόρειο άνεμο με ψηλά λαχανικά ή δομή. Αυτό διευκολύνει τη δημιουργία του μικροκλίματος που απαιτείται για τα αγγούρια.

Για να γεμίσετε ένα ζεστό κρεβάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κοπριά ή υπολείμματα φυτών (ζιζάνια, κορυφές). Για απολύμανση, η μάζα του φυτού μπορεί να ζεσταθεί: ρίξτε το σε ένα βαρέλι σιδήρου, γεμίστε το με νερό, θερμάνετε το πάνω σε φωτιά. Ρίξτε τη θερμή μάζα σε μια τάφρο που σκάβεται εκ των προτέρων: το βάθος της τάφρου είναι 35 cm, το πλάτος είναι 1 m.

Μικρά κλαδιά και χαρτί μπορούν να τοποθετηθούν στην τάφρο. Πασπαλίζουμε τα στρώματα με αφράτο ασβέστη, ρίχνουμε το αφαιρεμένο χώμα πάνω από όλα. Την άνοιξη, πραγματοποιήστε την τελική καλλιέργεια του εδάφους: σκάψτε, προσθέστε χούμο, τέφρα, νιτρομάμφο.

Ξεκινώντας από την άνοιξη, τα υπολείμματα, σαπίζουν, απελευθερώνουν θερμότητα και δημιουργούν ένα μικροκλίμα στην επιφανειακή στρώση που απαιτείται για τα αγγούρια. Η υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα διεγείρει την εμφάνιση θηλυκών λουλουδιών, η οποία έχει θετική επίδραση στον όγκο της καλλιέργειας.

Μεταφύτευση σποροφύτων αγγουριού στο έδαφος

Πρέπει να γνωρίζετε μερικές λεπτές αποχρώσεις σχετικά με τον τρόπο καλλιέργειας αγγουριών με έναν τρόπο δενδρυλλίων. Στις αρχές Ιουνίου (τέλη Μαΐου), τα φυτά μπορούν να μεταμοσχευτούν στον κήπο. Πριν από αυτό, σε δέκα ημέρες, αρχίστε να ζεσταίνετε το χώμα: ρίξτε ζεστό νερό, καλύψτε με αλουμινόχαρτο.

μεταφύτευση αγγουριών

Φυτέψτε τα σπορόφυτα σε σειρές. Αφήστε την απόσταση μεταξύ των σειρών κατά 50 cm, στις σειρές μεταξύ των οπών - 30 - 40 cm. Προστατεύστε τις ρίζες από ζημιές κατά τη φύτευση. Ρίξτε τα φρεάτια με ροδόνερο με υπερμαγγανικό κάλιο. Τοποθετήστε πλαστικές καμάρες στην κορυφή της κορυφογραμμής, τεντώστε τη μεμβράνη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε θερμοκρασία αέρα 25 ° C, ανοίξτε τη μεμβράνη λίγο από τη μία πλευρά σε ύψος 25 cm. Η περαιτέρω ανάπτυξη αγγουριών και η συντήρηση φύτευσης περιορίζεται στο πότισμα, τη λίπανση, τη διατήρηση των κορυφών καθαρό και την πρόληψη ασθενειών.

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά της υπαίθριας φροντίδας

Φροντίζοντας τα καλλιεργημένα φυτά, δεν χρειάζεται μόνο να τα ποτίζετε. Είναι εξίσου σημαντικό να συλλέγετε έγκαιρα φρούτα που έχουν μεγαλώσει σε κανονικό μέγεθος. Πρέπει να συλλέξετε χόρτα το πρωί, διατηρούν την ελαστικότητά τους περισσότερο.

χαρακτηριστικά φροντίδας

Για να μην καταστρέψετε τις βλεφαρίδες, μην κόψετε τα φρούτα, αλλά κόψτε τα με ψαλίδι ή μαχαίρι κήπου. Μην γυρίσετε ξανά τα μαστίγια, τα φύλλα θα πρέπει να ανατρέχουν. Συλλέξτε φρούτα κάθε 2 ημέρες.

Μυστικά σωστού ποτίσματος των αγγουριών

Κατά την καλλιέργεια αγγουριών σε ανοιχτό χωράφι στη χώρα, ενδέχεται να υπάρχουν δυσκολίες με το πότισμα λόγω σπάνιων επισκέψεων. Η ελπίδα για βροχή δεν αξίζει τον κόπο, δεν βοηθά πάντα. Πρέπει να θυμόμαστε για τα οφέλη του βρόχινου νερού - είναι καλύτερο από καλά ή νερό βρύσης, περιέχει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Τα αγγούρια χρειάζονται συχνό πότισμα, αλλά υπάρχουν χαρακτηριστικά καλλιέργειας που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες. Σε δροσερές μέρες με υπερβολική υγρασία στο έδαφος, τα φυτά αναπτύσσουν σήψη ρίζας. Η σωστή φροντίδα των αγγουριών είναι να αποφεύγεται το πότισμα σε θερμοκρασίες ημέρας κάτω των 15 ° C. Σε τέτοιες καιρικές συνθήκες, η ξηρή άρδευση πραγματοποιείται στο ανοιχτό έδαφος στη ντάκα - χαλαρώνουν το έδαφος στους διαδρόμους.

Νερό για πότισμα αγγουριών πρέπει να είναι ζεστό (22 - 25 ° C). Οι άπειροι κάτοικοι του καλοκαιριού, το πότισμα των κρεβατιών με κρύο νερό, μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα:

 • τα φυτά αναπτύσσονται αργά.
 • υπάρχουν λίγες ωοθήκες στα αγγούρια.
 • οι ωοθήκες αγγουριού θρυμματίζονται.

Ο κηπουρός πρέπει να συνταγογραφήσει δύο ακόμη προϋποθέσεις για μια καλή συγκομιδή που σχετίζεται με το πότισμα στους αναπτυσσόμενους κανόνες του. Η πρώτη προϋπόθεση είναι το πότισμα στις αυλακώσεις που βρίσκονται στα κλίτη. Αξίζει να εγκαταλείψουμε το πότισμα στη ρίζα. Οι ρίζες του αγγουριού είναι ρηχές και μπορεί να εκτεθούν. Η δεύτερη προϋπόθεση δεν είναι το νερό μετά τις 7 μ.μ.

Λιπάσματα ή πώς να φροντίζετε τα αγγούρια σε εξωτερικούς χώρους

Η τακτική σίτιση βοηθά στη σωστή καλλιέργεια αγγουριών. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πρέπει να ταΐζετε τα φυτά τουλάχιστον 3-4 φορές. Με μια κατάλληλη προσέγγιση, οι επίδεσμοι ρίζας εναλλάσσονται με το φύλλωμα. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης των αγγουριών, η ανοσία τους αυξάνεται κατά τέφρα. Σε σκόνη 1 τετρ. μ. κορυφογραμμή αγγουριού, πάρτε ένα ποτήρι τέφρα.

συγκομιδή

Για ένα αγγούρι σε ανοιχτό χωράφι, η γονιμότητα του εδάφους είναι σημαντική, το βελτιώνουν με τη βοήθεια λιπασμάτων (οργανικά, ορυκτά). Για πρώτη φορά, οι κηπουροί προτιμούν να ταΐζουν τα αγγούρια με έγχυση μουλεϊν. Είναι εύκολο να προετοιμάσετε τη λύση: ρίξτε 1 κουβά κοπριάς σε 2 κουβάδες νερού, ανακατέψτε, αφήστε για 5 ημέρες για ζύμωση. Προσθέστε 0,5 λίτρο υγρού λιπάσματος σε υγιή αγγούρια σε έναν κάδο.

Για άρρωστα και εξασθενημένα φυτά, αυξήστε τη συγκέντρωση του διαλύματος σε 1 λίτρο ανά κάδο. Μπορείτε να προσθέσετε 1 κουταλιά της σούπας στη λύση εργασίας. μεγάλο. ουρία ή νιτρικό αμμώνιο.

Όταν εμφανίζονται μπουμπούκια και τα πρώτα λουλούδια στις βλεφαρίδες αγγουριού, επαναλάβετε τη σίτιση των φυτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσθέστε λιπάσματα που περιέχουν φωσφόρο και κάλιο στο διάλυμα. Το φυτό χρειάζεται ιδιαίτερα λίπανση κατά την καρποφορία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ταΐζετε τα αγγούρια κάθε 10 ημέρες, προσθέστε νιτροαμφοσού (10 λίτρα 1 κουταλιά της σούπας. L.) στην έγχυση μουλεϊνών.

Για να αποφύγετε τα αδέξια χόρτα, λάβετε υπόψη τις αναλογίες κατά τη λίπανση: το% άζωτο είναι περισσότερο από το φωσφόρο, το% κάλιο είναι περισσότερο από το άζωτο.

καλλιέργεια αγγουριού

Οι κηπουροί επιτυγχάνουν καλά αποτελέσματα με το φύλλωμα σάλτσα αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι... Για ενεργή ανάπτυξη πράσινης μάζας στην αρχή της καλλιεργητικής περιόδου, οι θάμνοι ψεκάζονται με διάλυμα ουρίας. Για να επεξεργαστείτε μια κορυφογραμμή πλάτους 1 m και μήκους 10 m, αραιώστε 1 κουταλάκι του γλυκού σε 10 λίτρα νερού. λιπάσματα. Πραγματοποιήστε την επεξεργασία αγγουριών πριν εμφανιστούν τα άνθη. Τον Ιούνιο, πασπαλίζετε θάμνους αγγουριού με διάλυμα σόδας (10 λίτρα 1 κουταλιά της σούπας. L.), Τα φύλλα δεν θα γίνουν κίτρινα.

Σχηματισμός αγγουριού

Σχηματισμός αγγούρια διευκολύνει τους καλοκαιρινούς κατοίκους να τους φροντίζουν. Όλο και περισσότεροι κηπουροί χρησιμοποιούν πέργκολα στους κήπους τους. Οι δεμένοι θάμνοι αγγουριού είναι λιγότερο άρρωστοι. Οι ποικιλίες και τα υβρίδια στο ανοιχτό πεδίο σχηματίζονται με διαφορετικούς τρόπους.

Τα αλεσμένα αγγούρια υψηλής ποιότητας σφίγγονται πάνω από 4 - 5 φύλλα έτσι ώστε να μεγαλώνουν περισσότερες πλευρικές βλεφαρίδες. Τα υβρίδια πρέπει να διατηρούνται σε ένα στέλεχος, απομακρύνοντας όλους τους κάτω βλαστούς σε ύψος 0,5 m. Στο διάστημα του στελέχους αγγουριού από 0,5 έως 1 m, αφήστε ένα φύλλο στους άξονες, πάνω από - 2 φύλλα, ακόμη υψηλότερα - 3 - 4.

Ασθένειες αγγουριών

Δεν είναι τόσο εύκολο να καλλιεργείς αγγούρια στη χώρα στο ανοιχτό χωράφι. Οι ασθένειες περιμένουν το φυτό στο ανοιχτό χωράφι καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν: αμέσως μετά τη φύτευση, κατά τη διάρκεια της περιόδου καρποφορίας.

Εξωτερική μόλυνση μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αέρα. Η πιο κοινή ασθένειες αγγουριού:

 • ωίδιο
 • σήψη ρίζας;
 • ανθρακνόζη.

Τα πρώτα σημάδια ωιδίου εμφανίζονται συχνά στα αλεσμένα αγγούρια σε δροσερό (20 ° C) καιρό με υψηλή υγρασία. Στα πρώτα στάδια, είναι μια λευκή επίστρωση στα φύλλα, παρόμοια με το αλεύρι. Σε μεταγενέστερα στάδια, τα φύλλα στα αγγούρια αρχίζουν να κιτρινίζουν και να στεγνώνουν.

συγκομιδή αγγουριών

Ο καρποφόρος θάμνος αγγουριού μπορεί να ψεκαστεί από ωίδιο σε σκόνη με έγχυση από νερό (10 μέρη) και μουλεΐνη (1 μέρος). Τα σοβαρά προσβεβλημένα φύλλα αγγουριού πρέπει να ψεκάζονται με διάλυμα θειικού σιδήρου (5%).

Η σήψη της ρίζας δεν αφήνει καμία καλλιέργεια. Τα πρώτα σημάδια φαίνονται αμέσως μετά τη φύτευση φυτωρίων στην κορυφογραμμή. Όταν αυξάνεται η θερμοκρασία της ημέρας, τα φύλλα στα φυτά μαραίνονται και με την έναρξη του σούρουπου, αποκαθιστούν την ελαστικότητα των φύλλων. Στο κάτω μέρος του στελέχους τέτοιων φυτών, το χρώμα γίνεται καφέ. Αναχώρηση αυτήν τη στιγμή:

 • Προσθέστε ένα βιολογικό προϊόν ("Bactofit") ή ένα μυκητοκτόνο ("Hom") στο έδαφος.
 • βλάστηση για την τόνωση της ανάπτυξης νέων ριζών.
 • για τη βελτίωση της ανοσίας, θεραπεία με το φάρμακο "Effekton".

ψεκασμός αγγουριών

Η ανθρακινόζη επηρεάζει όχι μόνο τα μαστίγια και τα φύλλα των φυτών του εδάφους, αλλά και τα φρούτα. Κίτρινα σημεία αναπτύσσονται στα φύλλα, ροζ έλκη σχηματίζονται στα χόρτα, τα στελέχη στεγνώνουν, τα φρούτα γίνονται άχρηστα. Η ζωή του αγγουριού εξαρτάται από το πόσο γρήγορα βοηθά το φυτό. Για την επεξεργασία φύλλων αγγουριού, πάρτε το υγρό Bordeaux 1%.

Παράσιτα στον κήπο αγγουριών

Συχνά, με την έναρξη των καυτών ημερών του Ιουλίου, η εξωτερική φροντίδα περιπλέκει τις αφίδες. Ένα μικρό έντομο μπορεί να προκαλέσει μεγάλη βλάβη στα φυτά σε ανοιχτό έδαφος. Είναι εύκολο να αναγνωρίσετε τα κατεστραμμένα αγγούρια εδάφους:

 • αργή φύλλα?
 • χαλασμένα μπουμπούκια και ωοθήκες
 • κίτρινα σημεία στην επιφάνεια των φύλλων.

ασθένειες αγγουριού

Το έντομο πολλαπλασιάζεται γρήγορα, οι αποικίες αφίδων μπορούν να καταστρέψουν μια ολόκληρη κορυφογραμμή σε 10 ημέρες. Εάν βρεθεί έντομο, ετοιμάστε διάλυμα σαπουνιού-τέφρας. Πάρτε ένα λίτρο νερό, προσθέστε σαπούνι πλυντηρίου 72% (2 κουταλιές της σούπας. L.) Και τέφρα (2 κουταλιές της σούπας. L.) αραιωμένο σε ζεστό νερό.

Πλύνετε τα φύλλα και τους μίσχους των αγγουριών με το νερό σαπουνάδας που προκύπτει. Αντιμετωπίστε ανοιχτά φυτά το πρωί. Για να αποφύγετε το κάψιμο των φύλλων, καλύψτε τα φυτά με υλικό κάλυψης το μεσημέρι. Επαναλάβετε τη θεραπεία στο ανοιχτό πεδίο μετά από 5 ημέρες. Το έδαφος κάτω από τους θάμνους αγγουριού πρέπει να κονιοποιείται με τέφρα για να απωθεί τα παράσιτα και να τροφοδοτεί τα εξασθενημένα φυτά.

Απλή προστασία των αγγουριών από την αρκούδα

Η Medvedka προκαλεί μεγάλη ζημιά στα νεαρά αγγούρια. Ένα απλό πλαστικό μπουκάλι προστατεύει τα αγγούρια από τα παράσιτα. Για ένα μπουκάλι με όγκο 1,5 λίτρα, πρέπει να κόψετε το κάτω και το πάνω μέρος, παίρνετε έναν κύλινδρο. Κόψτε τον κύλινδρο σε 3 ίσα κομμάτια.

Πιέστε τους προκύπτοντες δακτυλίους στο κρεβάτι, αφήστε ένα προεξέχον χείλος πάνω από την επιφάνεια - ύψος 0,5 cm. Φυτέψτε 3 σπόρους αγγουριού σε κάθε δακτύλιο, πασπαλίστε τους με χώμα.

Καλύψτε την κορυφογραμμή αγγουριού με σελοφάν μέχρι να εμφανιστούν βλαστοί. Οι δακτύλιοι θα προστατεύουν τα φυτά από την αρκούδα, δεν θα επηρεάσουν την ανάπτυξη του φυτού και θα διευκολύνουν την καλλιέργειά του.

Η επιλογή των ποικιλιών για καλλιέργεια στο ύπαιθρο

Για ανοιχτό έδαφος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ποικιλίες επικονιασμένες με μέλισσα... Κύρια πλεονεκτήματα ποικιλίες για ανοιχτό έδαφος: αντίσταση στο κρύο, αντίσταση στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας. Μια επισκόπηση τριών τοπικών υβριδίων εξωτερικού χώρου θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σπόρους αγγουριού για την επόμενη σεζόν.

Αγγούρι Crunch F1

Υβριδικό επικονιασμένο με μέλισσα, που χαρακτηρίζεται από μακροχρόνια καρποφορία στο ανοιχτό πεδίο. Τα αγγούρια συλλέγονται 48 ημέρες μετά τη βλάστηση. Ανθίζοντας γυναικείος τύπος. Τα φρούτα συλλέγονται σε τσαμπιά των 2 - 3 τεμαχίων. Το Zelentsy ουσιαστικά δεν ξεπερνά, δεν είναι επιρρεπές στο κιτρίνισμα.

χύτευση αγγουριών

Η σάρκα των αγγουριών είναι πυκνή, δεν υπάρχουν κενά. Τα φρούτα είναι ομοιόμορφα, το μέσο βάρος των χόρτων είναι 90-100 γρ. Είναι δύσκολο να χαλάσετε τη σαλάτα με ένα νόστιμο αγγούρι. Τα χόρτα είναι καλά σε ελαφριά αλατισμένη και τουρσί μορφή. Πολύτιμες ιδιότητες ενός υβριδίου για ανοιχτό έδαφος: αντίσταση στη σήψη των ριζών, ασθένεια cladosporium, ωίδιο (ψευδές, πραγματικό).

Αγγούρι ορεκτικό F1

Ένα πρώιμο υβρίδιο για ανοιχτό έδαφος (ωρίμανση γίνεται σε 45 ημέρες), γονιμοποιημένο μελισσών, καρποφόρο (14 kg / m²). Η καρποφορία είναι ομοιόμορφη και μακράς διαρκείας. Το υβρίδιο είναι ανθεκτικό σε ένα σύμπλεγμα ασθενειών, προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε αναπτυσσόμενη κατάσταση. Ο τύπος ανθοφορίας είναι θηλυκός. Μορφές 2 - 3 ωοθήκες στους κόμβους. Τα αγγούρια μεγαλώνουν όμορφα, όχι μακριά, ευθυγραμμισμένα. Το σχήμα των zelents είναι κυλινδρικό, από 80 έως 100 g. Τα φρούτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κενά, φρέσκα.

ποικιλίες αγγουριών

Αγγούρι Baby F1

Το πρώιμο υβρίδιο, που έχει επικονιαστεί μελισσών, μπορεί να φυτευτεί σε ανοιχτό έδαφος. Η Zelentsy αρχίζει να τραγουδάει τις ημέρες 47-50. Η καρποφορία ενός υβριδικού εδάφους διαρκεί πολύ, τα πράσινα σχηματίζονται στο κεντρικό στέλεχος και στους πλευρικούς βλαστούς. Το μήκος των zelents είναι 7-10 cm, το σχήμα είναι όμορφο. Τα αγγούρια είναι μεγάλα κονδύλια με λευκή εφηβεία.Η σάρκα των αγγουριών είναι πυκνή, ζουμερή, τραγανή. Το Zelentsy χρησιμοποιείται για αλάτισμα βαρελιών, τα τουρσιά δεν χάνουν την ελαστικότητά τους.

Πώς να αυξήσετε εύκολα την απόδοση των αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι

Μερικές φορές, οι συμβουλές από έμπειρους κηπουρούς βοηθούν στην καλλιέργεια πολλών αγγουριών στο ανοιχτό χωράφι. Ακολουθεί μία από αυτές τις συμβουλές: ειδικά αγγούρια που ποτίζουν με ξύδι μήλου μηλίτη. Ρίξτε το νερό της βροχής ή το νερό της βρύσης στο βαρέλι. Όταν ζεσταθεί το νερό, προσθέστε το ξίδι μηλίτη μήλου σε αυτό. Για 200 λίτρα, 1,5 ποτήρια είναι αρκετά. Νερό αλεσμένα αγγούρια με αυτό το ξινό νερό όλο το καλοκαίρι. Θα είναι δυνατή η συλλογή 15% περισσότερων αλεσμένων αγγουριών σε σχέση με το πότισμα με συνηθισμένο νερό.

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι