Χαρακτηριστικά και περιγραφή της ποικιλίας ντομάτας Tonopa F1

Το Tomato Tonopa F1 ανήκει στην ομάδα των μεγάλων καρπών ποικιλιών. Το ολλανδικό υβρίδιο επιλογής προορίζεται για καλλιέργεια τόσο σε ανοιχτούς όσο και σε κλειστούς χώρους. Οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες κηπουροί μπορούν να συνεργαστούν με έναν εκπρόσωπο της ποικιλίας. Μια πρώιμη καλλιέργεια που ωριμάζει θα σας ενθουσιάσει με όμορφα και ζουμερά φρούτα στις αρχές του καλοκαιριού.

γενικές πληροφορίες

Το χαρακτηριστικό της ποικιλίας μαρτυρεί τα θετικά της χαρακτηριστικά. Ο πολιτισμός έχει ένα ανεπτυγμένο ριζικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, καλύπτεται με μεγάλο αριθμό φύλλων. Το καθοριστικό φυτό έχει πλούσια κόκκινα φρούτα.

Ο πολτός των ώριμων ντοματών είναι ζαχαρούχος και σαρκώδης. Χωρίς ξινή, και με κάποιο τρόπο ακόμη και γλυκιά γεύση. Καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου ανάπτυξης, οι μίσχοι έχουν ομοιόμορφο χρώμα χωρίς κορεσμένα πράσινα σημεία. Το βάρος μιας ντομάτας φτάνει τα 200 g.

Αυξανόμενα χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν ειδικοί κανόνες καλλιέργειας για την ποικιλία. Προκειμένου η καλλιέργεια να είναι ικανοποιητική με την απόδοση, είναι απαραίτητο να ακολουθείτε τα γενικά σημεία κατά την καλλιέργεια. Οι σπόροι φυτεύονται σε δοχεία με χώμα στα τέλη Μαρτίου. Μόλις εμφανιστεί το πρώτο ζευγάρι φύλλων, η κατάδυση Tonopu.

ντομάτα

Για καλή ανάπτυξη δενδρυλλίων, είναι απαραίτητο να τηρείτε το κατάλληλο καθεστώς θερμοκρασίας. Για την εμφάνιση των βλαστών αυτής της ποικιλίας ντομάτας, ο αέρας πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 25 και 27 μοιρών. Όταν εμφανιστούν οι βλαστοί, η θερμοκρασία μειώνεται στους 20 βαθμούς. Οι δείκτες δεν πρέπει να είναι κάτω από 18 μοίρες.

Όταν τα φυτά μεγαλώνουν λίγο και δυναμώνουν, μπορούν να μεταμοσχευτούν σε μόνιμο μέρος. Εάν η φύτευση ενός φυτού προγραμματίζεται σε θερμοκήπιο, το έδαφος πρέπει να θερμαίνεται έως και 18 βαθμούς.

Πότε φύτευση ντομάτας σε ανοιχτό έδαφος Συνιστάται να διασφαλιστεί ότι η απειλή του παγετού έχει περάσει. Για 1 τετραγωνικό. μ. το έδαφος δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 4 θάμνους. Η επαρκής ποσότητα χώρου θα προωθήσει την ταχεία ανάπτυξη των θάμνων και εξαιρετικές αποδόσεις στο μέλλον.

Έλεγχος και απόδοση παρασίτων

Το Hybrid Tonopa F1 εκτιμάται μεταξύ των κατοίκων του καλοκαιριού και των κηπουρών. Είναι ανθεκτικό σε πολλές ασθένειες. Αν και η ποικιλία παράγει μια καλή καλλιέργεια, η λίπανση δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί. Συνήθως τουλάχιστον 7 - 8 ντομάτες είναι δεμένες σε μία βούρτσα.

ντομάτες και τα παράσιτά τους

Η καλλιέργεια δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του καρπού, ειδικά εάν το φυτό έχει περισσότερα από ένα σύμπλεγμα. Προκειμένου τα φρούτα να ωριμάσουν πλήρως, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τα στηρίγματα βουρτσών.

Μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα ή να αγοράζονται έτοιμα. Αυτό θα σώσει το υβρίδιο από το τσαλάκωμα των πινέλων.

Καλλιεργητική περίοδος και μεταφορά

Πριν αγοράσουν σπόρους, οι καλοκαιρινοί κάτοικοι μελετούν προσεκτικά την περιγραφή του πολιτισμού. Ένα άτομο προσπαθεί να καταλάβει εάν οι ντομάτες αυτής της ποικιλίας είναι κατάλληλες για αυτόν για καλλιέργεια. Χρειάζονται 75 έως 80 ημέρες για να σχηματιστεί και να ωριμάσει ο καρπός.Οι ντομάτες καλύπτουν πλήρως τα κλαδιά του φυτού.

Οι ώριμες ντομάτες είναι κατάλληλες για διάφορα πιάτα. Καταναλώνονται φρέσκα, χρησιμοποιούνται για την παρασκευή σαλάτας και σνακ. Οι ντομάτες αυτής της ποικιλίας μπορούν να τυλιχτούν για το χειμώνα ξεχωριστά ή μαζί με άλλα λαχανικά, κάνοντας μια ποικιλία. Οι ντομάτες εκτιμούνται για την εξαιρετική γεύση και την ανεπιτήδευτη φροντίδα τους.

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι