Περιγραφή της ποικιλίας ντομάτας Pink Pioneer

Η Tomato Pink Pioneer από την ιαπωνική εταιρεία Sakata στην Ευρώπη έχει από καιρό καταλάβει τη θέση της ανάμεσα στα υβρίδια που εκτρέφονται για βιομηχανική παραγωγή. Στη Ρωσία, η ποικιλία σαλάτας είναι γνωστή πρόσφατα. Περιλαμβάνεται στο μητρώο φυτών πριν από δύο χρόνια. Η καινοτομία της αναπαραγωγής είναι εξίσου ενδιαφέρουσα για έναν ερασιτέχνη καλοκαιρινό κάτοικο με θερμοκήπιο και για έναν αγρότη που καλλιεργεί προϊόντα προς πώληση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά

Ένα υβριδικό υψηλής απόδοσης, μεσαίο νωρίς όσον αφορά την ωρίμανση των φρούτων. Μπορείτε να περιμένετε τις πρώτες ώριμες ντομάτες 70 ημέρες μετά τη βλάστηση. Οι θάμνοι είναι ισχυροί, ψηλοί, ανήκουν στην ομάδα των απροσδιόριστων ντοματών.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό οποιασδήποτε ποικιλίας είναι η γεύση μιας ώριμης ντομάτας · τα δαμάσκηνα έχουν αρμονική, καλή γεύση πολτού. Τα φρούτα είναι μεσαίου μεγέθους, το μέσο βάρος δεν υπερβαίνει τα 200 g. Ο κατασκευαστής δήλωσε το βάρος των 220 g. Τα φρούτα αποθηκεύονται τέλεια, δεν υπάρχουν παράπονα για την απώλεια παρουσίασης κατά τη μεταφορά.

Η στάση απέναντι σε ασθένειες εκφράζεται από την αντίσταση στα ακόλουθα παθογόνα:

  • νηματοειδές;
  • καφέ κηλίδα;
  • ιός μωσαϊκού;
  • ιός φύλλων αργύρου
  • μαρασμός (verticillous, fusarium).

σπόροι ντομάτας Pink Pioneer

Περιγραφή - Οι σύντομες οδηγίες της Sakata για τη φροντίδα και την καλλιέργεια ντοματών περιέχουν συστάσεις για τη διαμόρφωση ενός θάμνου. Σε θερμοκήπια, οι ψηλές ντομάτες του απροσδιόριστου τύπου συνιστάται να διαμορφώνονται σε ένα στέλεχος.

Αυτό το σχέδιο διευκολύνει τη φροντίδα, εξαλείφει την πυκνότητα των φυτών και εγγυάται καλό φωτισμό για ολόκληρο το φυτό. Η γεύση του καρπού, σε καλά σχηματισμένα φυτά, είναι πιο γλυκιά λόγω του καλύτερου φωτισμού.

Παραγωγικότητα και σκοπός χρήσης

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η ποικιλία έδειξε απόδοση 27,6 kg / sq. M. Όταν καλλιεργείται σε θερμοκήπιο, ακολουθώντας καλές γεωργικές πρακτικές, κάθε καλοκαιρινός κάτοικος μπορεί να επιτύχει παρόμοιο αποτέλεσμα.

Τα ροζ φρούτα μπορούν να καταναλωθούν ωμά, σε σνακ και σαλάτες. Η θρεπτική αξία του ρόδινου πολτού αυξάνεται με τη θερμική επεξεργασία, οπότε όλα τα μαγειρικά πιάτα (σούπες, σάλτσες) που χρησιμοποιούν ροζ φρούτα θα είναι υγιή. Ο πολτός της ντομάτας είναι αρκετά πυκνός, τα φρούτα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή κονσερβοποιημένων λαχανικών.

ντομάτες θάμνοι Pink Pioneer

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ροζ ντομάτες για να φτιάξετε χυμό ντομάτας. Το περιεχόμενο των χρήσιμων στοιχείων στον χυμό αυξάνεται, τα οφέλη αυτού του χυμού στην πρόληψη της ογκολογίας είναι αναμφίβολα.

Τι λένε οι κάτοικοι του καλοκαιριού για την ποικιλία

Το ιαπωνικό υβρίδιο εξακολουθεί να μελετάται ελάχιστα από τους Ρώσους κατοίκους του καλοκαιριού, υπάρχουν κριτικές, αλλά μάλλον λακωνικά και αντιφατικά. Ίσως σύντομα το Pink Pioneer θα είναι τόσο δημοφιλές όσο ένα άλλο υβρίδιο ντομάτας από την Ιαπωνία - Pink Paradise.Οι καλοκαιρινοί κάτοικοι έχουν ήδη εκτιμήσει την ποικιλία Pink Paradise για την απόδοση και τη γλυκιά γεύση των φρούτων και η επιτυχία σίγουρα θα έρθει στο νέο υβρίδιο Pink Pioneer.

Lyudmila, Saratov

Για δύο σεζόν, μεγάλωσε ιαπωνικά υβρίδια της πρώτης αναπαραγωγής: Pablo, Pink Paradise. Χρησιμοποίησα ντομάτες για κονσερβοποίηση. Μου άρεσαν τα υβρίδια: η φροντίδα δεν είναι δύσκολη, οι θάμνοι προσφέρονται για σχηματισμό, η συγκομιδή είναι σταθερή. Σήμερα, εκτός από αυτά τα υβρίδια, φύτεψα το Pink Pioneer - ένα υβρίδιο σαλάτας με ροζ φρούτα. Δεν μπερδεύτηκα με την επιλογή, τα φρούτα ωρίμασαν νωρίς, δεν θα παραχωρήσω τη γεύση στον παράδεισο, αλλά αρκετά ντομάτα. Τα φρούτα είναι ώριμα, πολύ κατάλληλα για εμπόρους κατοίκων το καλοκαίρι.

εμφάνιση της ντομάτας Pink Pioneer

Αναστασία, Γεκατερίνμπουργκ

Ζω στα Ουράλια, λόγω των καιρικών συνθηκών που ανήκουμε στη ζώνη της επικίνδυνης γεωργίας. Προκειμένου να είναι λιγότερο εξαρτημένοι από τις ιδιοτροπίες του καιρού, εξοπλίζουν δύο θερμοκήπια από πολυανθρακικό στον χώρο. Υπάρχουν αποδεδειγμένες ποικιλίες που φυτεύω κάθε χρόνο, αλλά δεν ξεχάσω να δοκιμάσω νέα είδη. Αυτή τη σεζόν έχει σπείρει δύο υβρίδια ιαπωνικής επιλογής. Αγόρασα τους σπόρους ντομάτας Pink Pioneer F1 και Pink Claire. Μου άρεσε περισσότερο το υβριδικό Pink Claire: η γεύση είναι εξαιρετική, τα φρούτα δεν έσπασαν και δεν υπήρχαν σημάδια σήψης. Οι ροζ ντομάτες από το υβρίδιο Pink Pioneer είχαν κατώτερη γεύση. Από όλες τις άλλες απόψεις, το δεύτερο υβριδικό μου ταιριάζει επίσης. Θα φυτέψω ακόμα αυτές τις ποικιλίες μέχρι να αποφασίσω, ο χειμώνας είναι μπροστά, θα αποφασίσω ακόμα.

Σπόροι από τη Σακάτα

Η ιαπωνική εταιρεία Sakata κυκλοφορεί στην αγορά για πάνω από 100 χρόνια. Οι ροζ ντομάτες είναι το προφίλ της. Είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο με μια πλήρη γκάμα από ροζ ντομάτες. Η εταιρεία προσφέρει σπόρους ανθεκτικών ντοματών: καθορισμένη, απροσδιόριστη, μικρή, μεγάλη, κεράσι, στρογγυλή και ελλειπτική.

Εκτός από την ντομάτα Pink Pioneer, η νέα σειρά ροζ ντομάτας περιλαμβάνει:

  • Ροζ πάθος;
  • Ροζ Μπους;
  • Ροζ πέτρα;
  • TM10739.

γραμμή ντομάτας ροζ

Οι επιστήμονες αυτής της εταιρείας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες, δημιουργούν ντομάτες τέλειας γεύσης, ανθεκτικές σε ασθένειες. Οι ΓΤΟ δεν χρησιμοποιούνται στην εργασία, το κύριο πράγμα στην εργασία της εταιρείας είναι η φυσικότητα. Οι ντομάτες που επιλέγονται από την Ιαπωνία είναι σε ζήτηση μεταξύ αγοραστών σε ευρωπαϊκές χώρες.

Όλες οι νέες ποικιλίες από τη Sakata δοκιμάζονται σε διαφορετικές κλιματολογικές συνθήκες σε διαφορετικές ηπείρους.

Συμμετάσχετε στις καινοτομίες της ιαπωνικής επιλογής. Εάν βρείτε σπόρους ενός νέου υβριδίου στα ράφια των καταστημάτων, αγοράστε, μεγαλώστε, μοιραστείτε την εμπειρία σας.

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι