Περιγραφή και χαρακτηριστικά της ποικιλίας ντομάτας Ροζ διάλυμα

Η μεσαία ντομάτα Pink Solution προέρχεται από την Ολλανδία. Όπως όλα τα ολλανδικά υβρίδια, είναι συγκομιδή, ανθεκτικό στις περισσότερες ασθένειες και έχει εξαιρετική γεύση.

Λεπτομερής περιγραφή του φυτού

Το Tomato Pink Solution F1 είναι ένα ολλανδικό υβρίδιο αναπαραγωγής, απροσδιόριστο από τον τύπο ανάπτυξης, επομένως, όπως όλα τα φυτά αυτής της ομάδας, έχει ύψος θάμνου άνω των 1,5 m. Όσον αφορά την ωρίμανση των φρούτων, το υβρίδιο περιλαμβάνεται στην ομάδα των νωρίς ντομάτες, τα φρούτα αρχίζουν να τραγουδούν 70 ημέρες μετά την εμφάνιση των πρώτων βλαστών.

ροζ διάλυμα σπόρων ντομάτας

Η περιγραφή της ποικιλίας που δίνεται από τον κατασκευαστή εγγυάται τη δηλωμένη απόδοση και άλλα χαρακτηριστικά μόνο όταν καλλιεργείτε ντομάτες σε θερμοκήπιο. Τα φυτά αυτής της ποικιλίας που καλλιεργούνται σε εξωτερικούς χώρους ενδέχεται να μην ταιριάζουν με αυτήν την περιγραφή. Σύμφωνα με τη σύσταση του κατασκευαστή, οι θάμνοι πρέπει να συνδέονται με ένα στερεό στήριγμα, καρφωμένους, διαμορφωμένους θάμνους σε 1 στέλεχος.

Το υβρίδιο είναι ανθεκτικό σε ορισμένες ασθένειες τομάτας (fusarium, TMV), προσαρμόζεται καλά σε αγχωτικές συνθήκες. Το φυτό σχηματίζει φρούτα σε σχήμα καρδιάς με ελαφριά ραβδώσεις στην περιοχή του μίσχου, ομοιόμορφου σχήματος και μεγέθους.

Τα μεγάλα φρούτα ζυγίζουν 250 γραμμάρια, το μέσο βάρος των φρούτων για ολόκληρη την καλλιεργητική περίοδο είναι 200 ​​γραμμάρια. Η συστάδα φρούτων μπορεί να αποτελείται από 3 ή 5 φρούτα. Το χρώμα του δέρματος και του πολτού είναι ροζ. Ο πολτός είναι ζουμερός, σαρκώδης, αρωματικός και αντιστοιχεί στον σκοπό της σαλάτας του. Η γεύση των φρούτων είναι εποχιακή, αρμονική, ιδανική για ελαφριές σαλάτες βιταμινών.

ροζ διάλυμα θάμνων ντομάτας

Η γνώμη των κηπουρών

Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε εκτεταμένες κριτικές για την ντομάτα Pink Solution στο Διαδίκτυο. Ως επί το πλείστον, οι καλοκαιρινοί κάτοικοι περιορίζονται στα χαρακτηριστικά της γεύσης των καρπών αυτού του υβριδίου. Είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουμε τις απόψεις τους. Για μερικούς, η γεύση είναι εξαιρετική, για άλλους ξινή. Προφανώς, για να μάθετε την αλήθεια, πρέπει να φυτέψετε μόνοι σας το Pink Solution και να αξιολογήσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του.

Alina, Βόλγκογκραντ

Μου αρέσει να πειραματίζομαι με ποικιλίες, κάθε χρόνο δοκιμάζω έως και δέκα νέα υβρίδια και ποικιλίες. Δεν ξεχνώ την ολλανδική επιλογή, σήμερα έχω φυτέψει αρκετούς θάμνους του υβριδικού Pink Solution. Συνήθως οι Ολλανδοί μεγάλωσαν για κατσάρωμα και τρώγονταν σε σαλάτες. Τραγουδήσαμε νωρίς, μαζί, η γεύση είναι αρκετά κατάλληλη για καλοκαιρινές σαλάτες. Συνιστώ το υβρίδιο στους λάτρεις των ροζ ντοματών.

Τατιάνα, Κεμέροβο

Δοκίμασα το Pink Solution, φύτεψα μερικούς θάμνους. Δεν έχω ευχαρίστηση από τη γεύση. Αν και το υβρίδιο είναι καρποφόρο, δεν θα το φυτέψω ξανά. Μου αρέσουν οι πιο γλυκές ροζ ντομάτες, μου φαινόταν ξινή.

εμφάνιση διαλύματος ροζ ντομάτας

Συστάσεις για σπορά σπόρων για σπορόφυτα

Ο κανονικός χρόνος για τη σπορά σπόρων για σπορόφυτα είναι στις αρχές Μαρτίου, μπορεί να μετατοπιστεί στη μία πλευρά ή στην άλλη.Ο ακριβής χρόνος εξαρτάται από τη στιγμή που τα φυτά μεταμοσχεύονται στο θερμοκήπιο. Πριν σπέρνετε τους σπόρους ντομάτας στο έδαφος, βυθίστε σε ένα διεγερτικό διάλυμα.

Προετοιμάστε το χώμα από τα ίδια μέρη του χούμου και του εδάφους του κήπου, εάν το έδαφος στον κήπο είναι αργιλώδες (βαρύ), προσθέστε μια μικρή ποσότητα άμμου. Οι σπόροι σπέρνονται σε κουτιά, καλύπτονται με στρώμα γης πάχους έως 2 εκατοστά, τα κουτιά καλύπτονται με μεμβράνη, η οποία αφαιρείται μόνο αφού ραμφιστούν τα λάχανα.

Πραγματοποιήστε τη συλλογή δενδρυλλίων (φάση 2 φύλλων) σε ξεχωριστά δοχεία με όγκο 350-500 ml. Πριν από τη μεταφύτευση στο θερμοκήπιο, ταΐστε τα φυτά με οποιοδήποτε σύνθετο λίπασμα για ντομάτες. Παρακολουθείτε τακτικά την υγρασία του εδάφους, εάν είναι απαραίτητο, νερό με καταβυθισμένο νερό.

διάλυμα ροζ ντομάτας στο ανοιχτό πεδίο

Συμβουλές για την ανάπτυξη ενός ροζ-καρποφόρου υβριδίου

Ένα καλά γονιμοποιημένο, υγρό έδαφος είναι κατάλληλο για καλή ανάπτυξη του ολλανδικού υβριδίου με τριαντάφυλλο. Ακολουθούν μερικοί κανόνες, μετά από τους οποίους, μπορείτε να καλλιεργήσετε μια καλή συγκομιδή όμορφων ροζ φρούτων:

  • Μην πυκνώνετε τη φύτευση, η απόσταση μεταξύ των θάμνων είναι 50 cm ή περισσότερο.
  • για να αποκτήσετε μια καλή γεύση από ροζ φρούτα, να κάνετε ομοιόμορφο πότισμα και σίτιση.
  • Η διατροφή είναι ιδιαίτερα σημαντική μετά τη φύτευση ντοματών σε μόνιμο μέρος, στην αρχή της ανθοφορίας, στο αρχικό στάδιο του σχηματισμού των ωοθηκών.
  • Μην πλημμυρίζετε τη φύτευση ντοματών, εάν το έδαφος αφεθεί να στεγνώσει, η ξηρασία ήταν μακρά: αποκαταστήστε την υγρασία του εδάφους σταδιακά, αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή ρωγμών των φρούτων.
  • Το υβρίδιο χρειάζεται φως για να αναπτυχθεί, να το φυτέψει σε μη σκιασμένες περιοχές.
  • οι θάμνοι πρέπει να δένονται τακτικά.
  • διατηρήστε τους θάμνους σε καλή κατάσταση - αφαιρέστε τα θετρίνια
  • Η χαλάρωση των διαχωριστικών γραμμών είναι υποχρεωτική διαδικασία μετά από κάθε πότισμα.
  • Μην εγκαταλείπετε προληπτικά μέτρα που προστατεύουν από την καθυστερημένη φλεγμονή και την κοπτική σήψη, οι ροζ ντομάτες είναι λιγότερο ανθεκτικές σε μυκητιασικές λοιμώξεις από τις ποικιλίες (υβρίδια) με κόκκινα φρούτα.
  • Για καλύτερη ωρίμανση των φρούτων, ο αριθμός των πινέλων μπορεί να εξομαλυνθεί, αφήνοντας όχι περισσότερα από 8 κομμάτια.

εμφάνιση ντοματών Ροζ διάλυμα

Πρόληψη και θεραπεία ασθενειών

Απαιτούνται προληπτικά μέτρα στο θερμοκήπιο, παρά την αντίσταση των ολλανδικών υβριδίων σε ορισμένες ασθένειες. Διατηρώντας ένα φυσιολογικό επίπεδο υγρασίας στο θερμοκήπιο, μπορείτε να αποφύγετε τις περισσότερες ασθένειες μυκητιακής προέλευσης.

Για αυτό, το θερμοκήπιο πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βολικούς αεραγωγούς. Είναι εύκολο να αποφύγετε τη συμπύκνωση στους τοίχους του θερμοκηπίου τη νύχτα και το πρωί. Αξίζει να εγκαταλείψετε το βραδινό πότισμα, το πότισμα μόνο νωρίς το πρωί. Η επίστρωση στα κρεβάτια του σανού και του αχύρου μειώνει την υγρασία του αέρα, αλλά διατηρεί την υγρασία στο έδαφος και χρησιμεύει ως καλή προστασία από την καθυστερημένη καταστροφή. Αντιμετωπίστε τα φυτά με μυκητοκτόνο (Fitosporin) εάν δεν ήταν δυνατόν να αποφευχθεί η μόλυνση με τον μύκητα.

Ένα υβρίδιο υψηλής απόδοσης, με ροζ φρούτα, με σωστή φροντίδα, θα εμφανιστεί τέλεια, θα γίνει τακτικό στη συλλογή ντομάτας σας. Μην μείνετε πίσω από τους κατοίκους του καλοκαιριού που καλλιεργούν επιτυχώς ολλανδικά υβρίδια στα θερμοκήπια τους.

ροζ διάλυμα ντομάτας στο χέρι

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι