Περιγραφή και χαρακτηριστικά της ποικιλίας μήλου Sweet Nega, δείκτες απόδοσης και κριτικές κηπουρών

Δικαιολογώντας το όνομά του, οι καρποί της μηλιάς Sweet Nega είναι πολύ νόστιμοι, χωρίς ξινή. Μεγαλώνοντας αυτό το δέντρο, ο κηπουρός δεν θα το μετανιώσει, η συγκομιδή είναι σταθερή, το φυτό είναι ανεπιτήδευτο στη φροντίδα. Συνιστάται για αναπτυσσόμενες οικογένειες με μικρά παιδιά. Γεννήθηκε η ποικιλία L.A. Kotov, ανήκει στις ποικιλίες συλλογής.

Περιγραφή της ποικιλίας, χαρακτηριστικά

Πριν αγοράσουν μια μηλιά, οι καλοκαιρινοί κάτοικοι προτείνουν τη μελέτη πληροφοριών σχετικά με την ποικιλία. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή πολλών προβλημάτων κατά την ανάπτυξη. Πρώτα απ 'όλα, επιλέξτε το σωστό μέρος για φύτευση και στη συνέχεια λαμβάνονται υπόψη οι μικρές λεπτές λεπτομέρειες της φροντίδας.

Είναι καλύτερο να καλλιεργήσετε ένα γλυκό Nega σε μια ανοιχτή περιοχή, όσο περισσότερο ηλιακό φως δέχεται το δέντρο, τόσο πιο γλυκά είναι τα φρούτα του. Η ποικιλία μήλου ανήκει στις θερινές ποικιλίες μήλων. Καλλιεργούνται αποκλειστικά για φρέσκια κατανάλωση ή μεταποίηση:

γλυκιά ευδαιμονία

 • ύψος δέντρου 3,5 m;
 • τα κλαδιά είναι τεράστια, πυκνά.
 • η κορώνα είναι δυνατή και ισχυρή.
 • αρχίζει να αποδίδει τον 4ο χρόνο.
 • βάρος μήλου έως 200 g.
 • η σκιά του καρπού είναι κίτρινη, μερικώς καλυμμένη με κόκκινο ρουζ.
 • το σχήμα του μήλου είναι ποικίλο, στρογγυλό, ελαφρώς πεπλατυσμένο ή επιμήκη ·
 • η γεύση είναι γλυκιά?
 • άρωμα επίμονο
 • αποθηκεύεται για 1 μήνα.

Σύμφωνα με τους δοκιμαστές, η γεύση των μήλων βαθμολογείται σε 4,3 βαθμούς σε κλίμακα 5 πόντων. Με μια λεπτομερή περιγραφή των ιδιοτήτων των φυτών και των φρούτων, είναι πιο εύκολο για έναν κάτοικο του καλοκαιριού να αποφασίζει για την επιλογή μιας ποικιλίας για καλλιέργεια.

εντελώς πράσινο

Προδιαγραφές

Οι αναφερόμενες ιδιότητες των ποικιλιών μήλου μειώνουν λεπτομερώς το χρόνο που αφιερώνεται στην εύρεση των απαραίτητων πληροφοριών. Η μελέτη του θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη κατά τη φύτευση και την έξοδο. Το αποτέλεσμα θα είναι η παραλαβή του δηλωμένου όγκου συγκομιδής. Το Sweet Nega έχει πολλούς θαυμαστές και είναι δημοφιλές στους κηπουρούς που δεν τους αρέσουν τα ξινά φρούτα.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ποικιλίας

Η παρουσία αξιών προσθέτει στη δημοτικότητα των οπωροφόρων δένδρων. Όποιες και αν είναι οι ιδιότητες του φυτού, ο θερινός κάτοικος θα μπορεί να αξιολογεί μόνο αφού μεγαλώσει στον ιστότοπό του, καθώς ορισμένοι δείκτες αξιολογούνται μεμονωμένα από όλους.

συγκομιδή

Πλεονεκτήματα:

 • χειμωνιάτικη ανθεκτικότητα
 • υψηλή παραγωγικότητα
 • ανεπιτήδευτη?
 • αντίσταση στις ασθένειες
 • υψηλές εμπορικές ιδιότητες
 • ευελιξία στην εφαρμογή.

Μειονεκτήματα:

 • σύντομη διάρκεια ζωής?
 • ακρίβεια στον ιστότοπο προορισμού.

Κάθε κηπουρός θα αξιολογήσει ανεξάρτητα τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας αφού μεγαλώσει μια μηλιά στην περιοχή.

μεγάλα φρούτα

Απόδοση παραγωγής

Ένα σημαντικό σημάδι για έναν θερινό κάτοικο είναι ο όγκος της συγκομιδής. Το δέντρο φέρνει καρπούς τακτικά, δεν υπάρχουν διακοπές. Σύμφωνα με τους κατοίκους του καλοκαιριού, η απόδοση είναι μέση.

Με τη σωστή φροντίδα της μηλιάς, θα υπάρχουν πάντα πολλά φρούτα.

Σε ζεστά καλοκαίρια, τα φρούτα είναι μεγαλύτερα και πιο γλυκά, και σε πιο δροσερά μήλα θα είναι μικρότερα.

όγκος συγκομιδής

Χειμερινή ανθεκτικότητα

Οι κατασκευαστές εγγυώνται αντοχή στο ξύλο σε θερμοκρασίες τόσο χαμηλές όσο -42 ⁰С. Οι καλοκαιρινοί κάτοικοι δεν τον τυλίγουν για το χειμώνα, αυτό δεν είναι απαραίτητο. Για αυτό το σημάδι, εκτιμάται από τους κηπουρούς των ψυχρών περιοχών. Ο κύριος σκοπός της ποικιλίας είναι να αναπτυχθεί σε περιοχές με σκληρό κλίμα.

Αντοχή στις ασθένειες

Η έγκαιρη προληπτική θεραπεία, η τήρηση των κανόνων φύτευσης και η εφαρμογή βασικών γεωργικών τεχνικών θα οδηγήσει στο γεγονός ότι το Sweet Nega θα υποστεί οποιαδήποτε ασθένεια.

Θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με χημικά πριν από την ανθοφορία και την καρποφορία. Περαιτέρω, είναι απαραίτητη η επεξεργασία με χρήση λαϊκών μεθόδων για την καταπολέμηση των παθογόνων.

Τα παράσιτα καταπολεμούνται επίσης με διάφορους τρόπους. Χημεία πριν από την ανθοφορία, μετά από λαϊκές θεραπείες.

φρούτα στο δέντρο

Χαρακτηριστικά ωρίμανσης και καρποφορίας

Η μηλιά αρχίζει να ανθίζει από τα τέλη Μαΐου έως τις αρχές Ιουνίου, εξαρτάται από τις κλιματολογικές συνθήκες της αναπτυσσόμενης περιοχής. Μέχρι το τέλος Αυγούστου, τα πρώτα φρούτα συγκομίζονται. Η ιδιαιτερότητα των θερινών ποικιλιών μήλου είναι ότι δεν μπορούν να αποθηκευτούν.

Το Sweet Nega αποθηκεύεται πολύ λίγα, τότε χάνει τα εμπορικά χαρακτηριστικά και τη γεύση του.

Ευνοϊκές αναπτυσσόμενες περιοχές

Η ποικιλία είναι καθολική, κατάλληλη για καλλιέργεια σε οποιαδήποτε περιοχή. Αντέχει τέλεια την ξηρασία και τον παγετό.

ωρίμανση και καρποφορία

Κριτικές για το Sweet Nega

Αφού διαβάσει τις πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας, ο αρχάριος κηπουρός αναζητά κριτικές για κατοίκους του καλοκαιριού. Σε αυτά, μοιράζονται πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές:

 • Zinaida: «Εξαιρετική ποικιλία. Το μόνο αρνητικό είναι ότι τα φρούτα δεν αποθηκεύονται, είναι κατάλληλα μόνο για φρέσκια κατανάλωση και παρασκευή σαρλόττα. Είναι ανεπιτήδευτη όταν φεύγει, ειδικά δεν το κάνω. Μόνο πότισμα και σίτιση. Το συνιστώ σε τεμπέλης κηπουρούς. "
 • Stanislav: «Παίρνουμε νόστιμα φρούτα μόνο για ένα χρόνο. 4. Στην αρχή υπήρχαν λίγα μήλα, τώρα όλοι είναι γεμάτοι. Ιδιαίτερα αγαπητός από τα εγγόνια. "
 • Άννα: «Φύτεψα ένα σπορόφυτο ενός έτους. Πήρε καλά, δεν υπήρχαν προβλήματα. Φροντίζω το ίδιο με άλλα μήλα στον κήπο. Τρέφω πολλές φορές τη σεζόν. Περιμένω να περάσουν 3-4 χρόνια και θα πάρω την πρώτη μου συγκομιδή. "

Το Sweet Nega είναι κατάλληλο για αυξανόμενα άτομα που πάσχουν από στομαχικές παθήσεις, δυσανεξία σε όξινα τρόφιμα. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί να μεγαλώσει μια μηλιά.

ωριμάστε στον ήλιο

Δεν υπάρχουν κριτικές, γίνετε ο πρώτος που θα το αφήσει
Τώρα αμέσως βλέποντας


Αγγούρια

Ντομάτες

Κολοκύθι